Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2005

mango


Καλοι μου φιλοι, σημερα θα μοιραστω μαζι σας ακομα ενα μυστικο...

Αναγνωριζετε αυτο το φρουτο;





Μπορειτε απλα, να το ξεφλουδισετε και να το φατε (θαυμασιο), η μπορειτε να του κανετε το εξης βασανιστηριο:

Μανγκο με Ρουμι (μπαμπαδες μια αλλη φορα, ισως)

Υλικα (για ενα ονειρο)
2 μεζουρες μαυρο ρουμι (δωστε βαση στο μαυρο, εχει σημασια, οχι classic bacardi κι εξω απ’ την πορτα)
2 ωριμα μανγκο, ενα για καθε μεζουρα.
4 κουταλιες ζαχαρη (καστανη καλυτερα, αλλα και η λευκη, νορμαλ την κανει τη δουλεια της, μια χαρα, εγω παντα με τετοια πορευομαι, κι ας κανω τη γκουρμεδιαρα)
0,5 λεμονι στιμμενο

Εκτελεση εν ψυχρω
Ξεφλουδιζετε τα μανγκο και τα κοβετε σε λεπτες φετες, στυλ καρπατσιο (αν σας ειναι αγνωστη η λεξη καρπατσιο, απλα αγνοειστε τη, αρκεστειτε στο «λεπτες φετες», ειναι το ιδιο πραγμα ακριβως). Το εναποθετουμε σε ρηχο σκευος. Στη συνεχεια, περιχυνετε με λεμονι. Πασπαλιζετε με τη ζαχαρη. Ανακατευετε απαλα, για να μη γινει νιανια, με απωτερο στοχο να παει παντου και να ψιλοδιαλυθει η ζαχαρη, οχι να κανει κριτς, κριτς. Μετα προσθετουμε τελετουργικα το αλκοολουχο ποτο. Καλυπτουμε με πλαστικη διαφανη μεμβρανη (sanitas wrap, γκριζα διαφημιση). Το βαζουμε στο ψυγειο να ξεκουραστει στη δροσουλα. Σε δυο ωρες ειναι ετοιμο για καταναλωση.
Εαν ειστε νεοτεροι των 13, η ακολουθειτε ψυχιατρικη αγωγη, με ρεγουλα, το ρουμι ειναι 37.5% και, σε συνδυασμο με τη ζαχαρη, ισως σας βαρεσει αλυπητα. Εσεις ξερετε.

Αυτα προς το παρον.

Ετικέτες